Jobb hos oss

Vi er alltid på jakt etter dyktige medarbeidere. Ønsker du å jobbe hos oss og tror du har de rette kvalifikasjoner? Da ønsker vi høre fra deg! Ta kontakt, så ser vi på hvilke muligheter du kan ha i Tre og Betong AS.

Tre og Betong AS har kontinuerlig behov for dyktige og erfarne håndverkere. Vi trenger deg som ønsker å være en del av et godt arbeidsmiljø og jobbe med spennende prosjekter.

Vi er langsiktige i våre ansettelser. Vi ser hovedsakelig etter personer som har tilknytting til regionen, og som ønsker å virke og bo på Helgeland.

Siden 1945 har våre medarbeidere vært vår største styrke. Med lang erfaring i bransjen så vet vi hva som må til for å levere høy kvalitet. 

Lærling

Du som lærling er viktig

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs, og jevnlig påfyll av motiverte og dyktige fagfolk er viktig for oss. Det er derfor at du som lærling er viktig, og vi ønsker at du skal utvikle deg innen ditt fag og bli en viktig brikke i Tre og Betong AS.

Din utvikling i sentrum

Hvis du ønsker å jobbe og å utvikle deg i et faglig sterkt miljø med mange flinke medarbeidere, så er Tre og Betong AS  den rette plassen for deg. Hos oss vil du få jobbe med dyktige fagfolk og moderne utstyr slik at du får det rette grunnlaget for din utvikling.

Godt arbeidsmiljø

Tre og Betong AS har et godt arbeidsmiljø, og lærlinger blir godt tatt i mot. Vi har som mål at arbeidsplassen skal være et godt sted å være for absolutt alle medarbeidere. Trivsel og trygghet står sentralt både gjennom holdningsskapende arbeid, HMS og velferd.

Lærlingeløpet

Oppstart

Du vil få en grundig gjennomgang av Tre og Betong AS og hvordan din tid som lærling vil utarte seg. Vi går gjennom forventinger og planlagt progresjon i din tid som lærling.

 • Våre forventinger
 • Dine forventinger
 • Avtaleverket for lærlinger
 • Arbeidsdagen

Første år

I ditt første år så vil du komme godt inn i arbeidsdagen og bli kjent med dine fremtidige arbeidskamerater. Du vil få arbeide med mange forskjellige oppgaver og graden av ansvar vil øke. Vi vil sammen evaluere din utviklling.

 • Allsidige arbeidsoppgaver
 • Kontinuerlig oppfølging
 • Evaluering

Andre år

Det andre året hos oss så har du kommet godt inn i arbeidet. Den grunnleggende praktiske erfaringen begynner å komme på plass, og hvis du er klar for det så blir du tildelt større ansvar når det gjelder planlegging og utførelse.

 • Økt ansvar
 • Oppfølging etter behov
 • Evaluering

Svenneprøve

Etter endt lærlingetid så tar vi en oppsummering av din tid som lærling hos oss. Det avholdes så eksamen for ditt fagfelt. Hvis alt har går som det skal både under lærlingeperioden og med eksamen, så ønsker vi snakke med deg om mulighetene for videre ansettelse hos oss.

 • Oppsummering av læringetiden
 • Svenneprøve
 • Evt. fast ansettelse

Alternative lærlingeløp

Det er mange måter å bli lærling og så fagarbeider på. Det finnes flere alternative løp der du kan ta fag- / svennebrev og få samme kompetanse som elever i ordinær videregående skole. Ved å ta et alternativt lærlingeløp så er man ute i bedrift i fire år og har lønn gjennom hele perioden. Dette gjør det mulig å ta fagbrev som tømrer, i betongfag og i murerfag. Teorifag gjennomføres samlingsbasert gjennom det alternative lærlingeløpet.

Du kan lese mer om alternative lærlingeløp hos NESO, Nordland fylkeskommune og hos Opplæringskontoret Nord-Helgeland.

neso.no
nfk.no
onh.no